Ikon för gåvobrev fastighet

Löpande information om gåvobrev fastighet

Artikelarkiv gåvobrev fastighet

Här samlar vi löpande information och intressanta artiklar om gåvobrev fastiget , men vi publicerar också sådant som har med gåvobrev i allmänhet att göra.

Vill du komma i kontakt med oss, skicka in ett meddelande i kontaktformuläret som du hittar här.

Alla artiklar om gåvobrev fastighet

formkrav för gåvobrev fastighet

Formkrav för gåvobrev fastighet

Vad är det som gäller när en gåvobrevshandling ska upprättas för en fastighet? Det finns specifika formkrav för att gåvobrevet ska bli juridiskt giltigt. Läs mer »

Vad vill du veta mer om?

Har du frågor om detta ämne så är du välkommen att höra av dig till oss och ge tips på vad vi skulle kunna skriva om. Skicka ett mail till oss på [email protected] eller använd kontaktformuläret på vår kontaktsida.

Välkommen

Välkommen till avtalshantering.nu och vår särskilda webbplats om gåvohandlingar för fastighet. Här finns information om vad som gäller när fastigheter ska ges bort i form av gåva och hur du på egen hand kan skapa jurdiskt korrekta handlingar utan juridiska förkunskaper. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151, 125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-27 52 76

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt gåvobrevsskrivande. Vi har juridiska kunskaper och erfarenheter av att formulera alla möjliga typer av gåvohandlingar. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Gör det själv i vår e-tjänst för avtalsupprättande

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)