Ikon för gåvobrev fastighet

Vi bakom gåvobrev fastighet

Om oss

Beadvised är ett företag som har många års erfarenhet av att tillhandahålla digitala lösningar med juridisk inrikting. Vi bakom gåvobrev fastighet var bland dom första med att erbjuda en komplett och helt jurdiskt säkrad avtalstjänst online som flera av de allra största aktörerna på den digitala avtalsmarknaden använder, såväl som att fler och fler företag upptäcker fördelarna med att ha en egen avtalshanteringslösning.

Be Advised kontor i Älvsjö

För privatmarknaden tillhandahåller vi webbtjänsten avtalshantering.nu där man själv kan upprätta gåvobrev fastighet och många fler avtal i en automatiskt e-tjänst, dessutom till marknades lägsta pris.

Vi grundades för 10 år sedan och brinner fortfarande för att förse omvärlden med smarta digitaliserade lösningar som förenklar vardagen för användaren.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Använd med fördel kontaktformuläret som finns på den här sidan.

Välkommen

Välkommen till avtalshantering.nu och denna webbplats som handlar om hur man gör för att ge bort en fastighet, bostadsrätt eller pengar i gåva. Här finns all information om vad som gäller när fastigheter ska ges bort i form av gåva och hur du på egen hand kan skapa jurdiskt korrekta handlingar utan juridiska förkunskaper. Dessutom uppdaterat till 2024 års krav och standarder. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151, 125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-27 52 76

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt gåvobrevsskrivande. Vi har juridiska kunskaper och erfarenheter av att formulera alla möjliga typer av gåvohandlingar. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Gör det själv i vår e-tjänst för avtalsupprättande

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)