Gåvobrev fastighet

Gåvobrev fastighet
Vad gåvobrev fastighet är och hur det ska skrivas

Om oss

Beadvised är ett företag som har många års erfarenhet av att tillhandahålla digitala lösningar med juridisk inrikting. Vi var bland dom första med att erbjuda en komplett och helt jurdiskt säkrad avtalstjänst online som flera av de allra största aktörerna på den digitala avtalsmarknaden använder, såväl som att fler och fler företag upptäcker fördelarna med att ha en egen avtalshanteringslösning.

För privatmarknaden tillhandahåller vi webbtjänsten avtalshantering.nu där man själv kan upprätta gåvobrev fastighet och många fler avtal i en automatiskt e-tjänst, dessutom till marknades lägsta pris.

Vi grundades för 10 år sedan och brinner fortfarande för att förse omvärlden med smarta digitaliserade lösningar som förenklar vardagen för användaren.

Välkommen

Välkommen till avtalshantering.nu och vår särskilda webbplats om gåvohandlingar för fastighet. Här finns information om vad som gäller när fastigheter ska ges bort i form av gåva och hur du på egen hand kan skapa jurdiskt korrekta handlingar utan juridiska förkunskaper. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151, 125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-27 52 76

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt gåvobrevsskrivande. Vi har juridiska kunskaper och erfarenheter av att formulera alla möjliga typer av gåvohandlingar. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Gör det själv i vår e-tjänst för avtalsupprättande

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)