Ikon för gåvobrev fastighet

Kontakta oss om gåvobrev fastighet

Kontakta oss

Att upprätta gåvobrev för fastighet är inte lätt. Oavsett om du bara vill fråga något, få tips och råd eller vill få hjälp med att skriva en jurdisk korrekt gåvobrevshandling så kan du vända dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig snarast.


(Lämna tom)

Vill du veta mer?

Om du inte använda kontaktformuläret så finns det mer information om oss här. Vi har också en sida där vi sammanställer olika frågor och svar som rör gåvobrev fastighet.

Välkommen

Välkommen till avtalshantering.nu och vår särskilda webbplats om gåvohandlingar för fastighet. Här finns information om vad som gäller när fastigheter ska ges bort i form av gåva och hur du på egen hand kan skapa jurdiskt korrekta handlingar utan juridiska förkunskaper. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151, 125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-27 52 76

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt gåvobrevsskrivande. Vi har juridiska kunskaper och erfarenheter av att formulera alla möjliga typer av gåvohandlingar. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Gör det själv i vår e-tjänst för avtalsupprättande

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)